KADROMUZ

Mustafa YILMAZ - Okul Müdürü

1984, Antakya doğumludur. İlkokulu Haydar Mursaloğlu İlkokulu´nda, ortaokul ve liseyi Hatay Osman Ötken Anadolu Lisesi´nde okumuştur. Üniversite hayatında aktif bir öğrencilik geçirmiştir. Atatürkçü Düşünce Kulübü başkan yardımcılığı, İngilizce Öğretmenliği bölüm temsilciliği, İngilizce Kulübü kurucu başkanlığı, Yurtlar Müdürlüğü Asistanlığı gibi pekçok aktif görev üstlenmiştir. 2010 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi´nden mezun olduktan sonra ücretli öğretmenlik yapmış ve özel sektörde çalışmıştır. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında İstanbul´da köklü bir özel okul bünyesinde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmakta iken KPSS ile kadrolu olarak Gaziantep ili Araban ilçesi Şerif Peri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne atanmıştır. İngilizce Öğretmenliği yapmakta iken Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde MEBBİS Yöneticisi olarak (Bilgisayar ve Ağ Sistemleri Yöneticisi) görev yapmıştır. Sonrasında yaklaşık 1 yıl süreyle Gaziantep ili Şahinbey ilçesi Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2019 yılında yapılan EKYS´de (Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı) başarılı olarak Çamlık Anadolu Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atanmıştır. 2020 yılında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde "Bin Okul İyileştirme" Proje Koordinatörü olarak görev yapmıştır. Sonrasında Mehmet Şimşek Ortaokulu kurucu müdürlüğü yaparken 2021 yılında yine EKYS ´de başarılı olarak Gaziantep ili Nizip ilçesi Köseler İlkokulu/Ortaokulu´na okul müdürü olarak atanmıştır. 2023 yılı Mart ayına kadar Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Özel Büro´da görev yapmıştır.Halihazırda okul müdürlüğü görevine devam etmektedir. Kilis 7 Aralık Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi üzerine yüksek lisans (tezli) eğitimine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

E-Posta