Köseler İlkokulu
Köseler Köyü Nizip/Gaziantep

VİZYON

Köseler İlkokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini,toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Köseler Ortaokulu yaptıklarıyla çevresine ışık tutacak,kaliteli öğrenciler yetiştirecek ve en başarılı ortaokullar arasında yer alacaktır.

MİSYON

Çağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak ,toplumun gelişmesine katkı da bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmesi için Köseler Ortaokulu yöneticive öğretmenleri olarak her türlü imkanlarını seferber ederek çevresine ışık tutan nitelikli öğrenciler yetiştirmek olacaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :1935

TAM GÜN

merkezi kalorifer

İl merkezine uzaklığı 50 km.İlçe merkezine uzaklığı 45 km dir.

Köseler Köyü